Dienbladen

 Ken jij iemand die áltijd hetzelfde drinkt? Verras diegene met een
 dienblad zodat zijn of haar favoriete drankje altijd binnen
 handbereik is! Uiteraard ook grote planken voor de dorstige onder
 ons!

Voor jouw geluksmomentjes!

Neem je favoriete plank voor je favoriete drankje of gelegenheid? Ben jij een echte thee leut? Denk eens aan een uniek theedienblad! Maar ook voor degene met een grote familie zijn er volop mogelijkheden! Wil jij een unieke serveerplank? Laat ons je wensen weten via het contactformulier of bestel nu!

Thee plenkske

Ben of ken je een echte thee leut? En wil je haar verrassen? Met dit Thee Plenkske neem je de thee gemakkelijk mee naar jouw favoriete plekje! Grootte: 35×20 cm.

€15,95

Koffie Plenkske

Tijd voor een bekske koffie voor jouw en je bezoek! Neem gemakkelijk alles mee met dit koffie serveerplankje! Grootte: 44×21,5 cm.

€16,50

Groot dienblad

Wil jij alles in één keer meenemen? Dat kan met dit grote dienblad. Grootte: 59×19 cm

€26,50

Uniek voor jou

Een dienblad die qua grootte, tekst en/of decoratie volledig op jouw lievelingsmomenten zijn afgestemd? Dat kan! Laat het ons weten via het contactformulier.

Prijs variërend

Nog unieker?

Een serveerplank afgestemd op jouw wensen, dat is onze specialiteit! Een speciale gelegenheid? Een speciale reden? Laat het ons weten en we maken een uniek cadeau speciaal voor jou! Laat nu je gegevens achter via het contactformulier. En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sluit Menu