Borrelplanken

 Iets lekkers op tafel? Maak het één geheel met deze
 borrelplanken! Een leuk cadeau voor iedereen!

Wat wil jij op je borrelplank?

Borrelen doen we allemaal graag! Maar niets is leuker dan je visite te verrassen en je borrelhapjes mooi te presenteren. Wil je een borrelpakket cadeau geven? Misschien heb je daarvoor een speciale reden. En wil je die reden verwerken in je cadeau? Laat het ons weten en we maken speciaal iets voor jou!  

Lekkere Hapjes in Brabantse stijl

Voor de trotse Brabanders onder ons! Bourgondisch genieten van lekker hapjes. Lengte: 54 cm. Deze plank komt zonder decoratie.

€8,95

'Smakelijk' plank

Voor het optimaal presenteren van je hapjes, kies je zelf aan welke kant de zwarte rand met smakelijk komt. Aan het einde (links op foto) . Of bij het handvat (rechts op foto). Lengte: 54 cm.

€8,95

Kaesplenkse

Ben jij een echte kaasliefhebber? Dan is dit kaesplenkse écht iets voor jou!  Smul vanaf dit plankje van jouw favoriete kazen! Lengte: 54 cm. 

€8,95 zonder decoratie €15,00 met decoratie

Sneukelplenkske

Echt Brabants genieten met deze grote sneukelplank! Lengte: 64,5 cm.

€12,95

Uniek voor jou!

Wil je een borrelplank personaliseren door bijvoorbeeld: tekst, kleur en/of aankleding? Laat het ons weten via het contactformulier en ontdek de mogelijkheden!

Variërende prijs​

Nog unieker?

Een borrelplank afgestemd op jouw wensen, dat is onze specialiteit! Een speciale gelegenheid? Een speciale reden? Laat het ons weten en we maken een uniek cadeau speciaal voor jou! Laat nu je gegevens achter via het contactformulier. En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Close Menu