Wijnpakketten

 Ben jij ook zo’n wijnliefhebber? Is het een pronkstuk in je  
 huis?  Of  ben je op zoek naar een uniek wijnkado? Kijk
 hieronder naar de 
mogelijkheden of bestel direct!

Echt genieten van jouw glas wijn!

Een wijntje bij het eten, een wijntje met bezoek of gezellig 's avonds op de bank of buiten. Verras je vriend/vriendin of bezoek met deze unieke presentaties van wijn! Een wijnpakket als kado? Dat kan ook! Heb je een speciale boodschap die je wil overbrengen en verwerken in je kado? Laat het ons weten en we maken iets speciaals voor je!

Wijnset met leuke tekst

Wat dacht je van deze wijnset met leuke tekst. Zoals : home is where the wine is of de tekst : good food, good wine, good friends and good times. Deze set wordt verkocht inclusief fles wijn en twee glazen

€16,95

Gevuld wijnkistje

Wijnkistje inclusief wijnfles en wijnglas, borrelschaaltje en nootjes.   

Ook verkrijgbaar met de tekst : wijnen, wijnen, wijnen 

€ 12,99

Uniek voor jou

Wil je een wijnpakket personaliseren door bijvoorbeeld: tekst, een specifieke houder en/of iets persoonlijks? Laat het ons weten via het contactformulier!

Variërende prijs

Draagbaar wijnplateau

Met dit ideale wijnplateau heb draag je alles in 1 keer. Onder het plateau zitten pootjes, zodat je hem handig kunt neerzetten.  Inclusief wijnglas en schaaltje. Tegen een geringe meerprijs kunnen we er een flesje wijn bij doen zodat het hele pakket klaar is voor gebruik. 

€ 7,99 zonder wijn € 9,99 met wijn

BBQ timer voor de wijnliefhebber

Wat is nu niet leuker dan een BBQ timer bij je feestje. Leuk en origineel. Op de achterzijde zitten ophanghaakjes zodat je deze timer op de ideale plaats kunt ophangen. 

€ 14,95

Nog unieker?

Een wijnpakket afgestemd op jouw wensen, dat is onze specialiteit! Een speciale gelegenheid? Een speciale reden? Laat het ons weten en we maken een uniek cadeau speciaal voor jou! Laat nu je gegevens achter via het contactformulier. En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!