Borrelplanken

 Iets lekkers op tafel? Maak het één geheel met deze
 borrelplanken! Een leuk cadeau voor iedereen!

Wat wil jij op je borrelplank?

Borrelen doen we allemaal graag! Maar niets is leuker dan je visite te verrassen en je borrelhapjes mooi te presenteren. Wil je een borrelpakket cadeau geven? Misschien heb je daarvoor een speciale reden. En wil je die reden verwerken in je cadeau? Laat het ons weten en we maken speciaal iets voor jou!  

Lekkere Hapjes in Brabantse stijl

Wat is er nu niet leuker dan gezellig borrelen met dit Vat mar wagge lust borrelplenkske.
63 cm aan borrel plezier.
 
Veel borrel plezier gewenst

€ 13,95

Brabantse plank

Brabant staat bekend om zijn bourgondische leefstijl. Wat is er dan niet leuker dan deze Brabantse borrelplank. 63 cm aan borrelplezier.

€12,99

't klein plenkske

Voor de kleine trek hebben we nu weer wat leuks. De laot ’t oe smaken of snaaiplenkske . ff genieten met een plenkske van 26 cm. 

€ 5,50

Sneukelplenkske

Echt Brabants genieten met deze grote sneukelplank! Lengte: 63 cm. 

€12,99

Nog inne dan

Vooruit, nog inne dan ! Uitspraak die vaak gebruikt wordt in Brabant. Zo ook het snaaien.  Het is leuk om aan je gasten te presenteren met deze Brabantse plank van 49 cm. 

€ 10,99

Nog unieker?

Een borrelplank afgestemd op jouw wensen, dat is onze specialiteit! Een speciale gelegenheid? Een speciale reden? Laat het ons weten en we maken een uniek cadeau speciaal voor jou! Laat nu je gegevens achter via het contactformulier. En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!