Bierpakketten

  Op zoek naar een origineel en persoonlijk kado voor je man,   
  vader, broer of zoon? Of een leuke vriendin die van een biertje 
  houdt? Geef ze een uniek bierpakket om van te smullen! 

Een uniek bierpakket, geschikt voor elk moment!

Elk bierpakket, een uniek bierpakket! Maak zelf je keuze in de grootte en hoeveelheid. Een bierpakket voor een speciale reden? En wil je dat verwerken in je kado? Laat het ons weten en we maken speciaal iets voor jou!  

Bier op pallet

Een bierpallet met de tekst ‘lekkere hapjes’. Inclusief glas en schaaltjes.

€17,95

Bakske bier

We hebben de standaardbakjes bier; deze zijn voorzien van verschillende smaken Brabantse bieren met glazen en wat te knabbelen;  € 17,95 

We hebben ook de bakjes bier de luxe’; deze zijn voorzien van diverse  luxe Brabantse bieren met luxe glas en wat te knabbelen; € 19,50 

Abraham

Ook voor speciale gelegenheden hebben we een bierpakket. Staat je gelegenheid er niet bij? Dan kunnen we dit altijd voor je maken. 

Variërende prijs

BBQ timer voor de bierliefhebber

Wat is nu niet leuker dan een BBQ timer bij je feestje. Leuk en origineel. Op de achterzijde zitten ophanghaakjes zodat je deze timer op de ideale plaats kunt ophangen. 

€ 14,95

Nog unieker?

Een bierpakket afgestemd op jouw wensen, dat is onze specialiteit! Een speciale gelegenheid? Een speciale reden? Laat het ons weten en we maken een uniek cadeau speciaal voor jou! Laat nu je gegevens achter via het contactformulier. En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!